Om oss

fokus på kvalitet og personlig oppfølging til lave priser

Tveita Regnskap AS er et autorisert regnskapsbyrå som holder til på Tveita i Oslo. Vi er tre ansatte med lang erfaring innen regnskap, lønn og revisjon fra ulike bransjer. Kvalitet på tjenestene og god personlig oppfølging av deg som kunde er viktig for oss. Vi ønsker å være mer enn bare en tradisjonell regnskapsfører. Ønsker du å få bedre oversikt og forståelse av økonomien i din bedrift så er vi i Tveita Regnskap AS din perfekte samarbeidspartner.

Det viktigste for oss er fornøyde kunder. Vi er ekstremt opptatt av å gjøre hver enkelt kunde fornøyd. Vi mener at veien til fornøyde kunder er å tilby tjenester av god kvalitet kombinert med tett personlig oppfølging uten at det koster "en formue".

Vår prismodell bygger på at det skal være forutsigbart og enkelt for deg som kunde å vite hva du skal betale hver måned. Vi ønsker primært å inngå fastprisavtaler med våre kunder, men kan også inngå avtaler basert på timespris hvis det er ønskelig.

Vi deltar i en rivende teknologiske utviklingen i vår bransje, og kan tilby framtidsrettede og moderne produkter/tjenester til våre kunder. Som regnskapsprogram benytter vi oss avTripletex. Alle våre ansatte er sertifiserte brukere av Tripletex, og vi lærer gjerne opp dere som kunder på systemet.

Tripletex er et teknologisk oppdatert økonomisystem som enkelt kan tilpasses din bedrifts rutiner. Med automatiske betalingsløsninger, effektiv bilagsregistrering og enkel rollefordeling mellom deg som kunde og oss som regnskapsfører, får du et system som gir selskapet full kontroll. For mer informasjon om Tripletex: https://www.tripletex.no/

Vi er medlem av Regnskap Norge som er bransjeforeningen for statsautoriserte regnskapsførere.