Priser

fokus på kvalitet og personlig oppfølging til lave priser

vår prismodell

Vi ønsker å tilby deg som kunde en fastprisavtale der du betaler det samme hver måned uavhengig av tiden vi bruker og type arbeid vi utfører. De fleste regnskapsbyråer bruker ulike timesatser avhengig av hva slags type tjeneste de leverer - f.eks en timepris for bokføring, en annen for avstemming og en tredje for lønnsarbeid. En slik prismodell gir variable kostnader for deg som kunde fra måned til måned, og det er lite forutsigbart. Betaler man pr time så ender du også ofte opp med å betale en betydelig høyere pris enn om man har en fastprisavtale som inkluderer alt arbeidet som utføres.

Fordelene med den type fastprisavtale som vi i Tveita Regnskap AS ønsker å tilby er at det gir deg som kunde forutsigbarhet, du vet nøyaktig hvor mye du skal betale pr måned. All rådgivning, oppfølging og service vil være inkludert i vår fastprisavtale. Det betyr at du kan spørre om alt du måtte lure på, og få all den hjelp og oppfølging du trenger uten at du blir fakturert ekstra for det. Det eneste som ikke er inkludert i fastprisavtalen er opplæring/kursing i Excel.

Fastprisen vi kan tilby avhenger av oppdragets omfang, dvs hvor mange bilag du har, hvor mange ansatte osv. 

Vi kan også tilby avtaler basert på timepris dersom du ønsker det. Vår timepris er 500,- kr eks mva. Vi bruker samme timepris på alt arbeidet vi utfører. Med en fastprisavtale så vil du som kunde i 99% av tilfellene komme bedre ut enn ved å velge en avtale basert på timepris, så vår anbefaling er å velge fastpris.

Ønsker du et uforpliktende tilbud, eller vil vite mer om hva vi kan tilby din bedrift, så ta kontakt med oss enten ved å sende oss en e-post til post@tveitaregnskap.no  eller ringe oss på 962 19 832.